Over ons

Belofte aan u

Kwaliteit

We garanderen kwaliteit.
Opleiden, trainen en ontwikkelen zijn belangrijk voor u. Dat vraagt om een goede afstemming, directe communicatielijnen en een resultaatgerichte werkwijze.


Positief met Pozitive

Pozitive gelooft in de kracht van positieve keuzes maken en deze blijven herhalen.
Onze aanpak heeft als doel om het beste uit elke deelnemer te halen om positieve en  langdurige effecten te bewerkstelligen.

Direct resultaat

Pozitive trainingen & workshops zijn sterk gebaseerd op de principes van ‘learning by doing’. Tijdens de trainingen & workshops wordt de theorie direct toegepast door de deelnemers. Onze uitgangspunt is

“Wat je vandaag leert, pas je morgen toe”.


Op maat

Onze trainingen & workshops zijn allemaal op maat aan te passen aan jouw specifieke situatie. Wij stemmen het programma van een training of workshop altijd af op de wensen van de deelnemers. In overleg kun je een specifieke inhoud bepalen.

Missie & Visie

Missie is Positief

Ons doel is om te laten zien dat mensen heel krachtig in staat zijn om neer te zetten waar ze naar toe willen. En vervolgens te helpen om daar ook daadwerkelijk te komen. Het opstarten van dit proces en begeleiden daarvan is onze kracht. Dat doen we op een geheel eigen manier, waarbij we u door ervaringsgericht leren laten zien dat leren niet alleen leuk is, maar ook krachtig is. Dat kan bij ons in korte en langere trajecten, in open of in-company trainingen en individueel, als team of in groepsverband.

Onze visie is anderen

We handelen vanuit een positieve houding. Dat wil zeggen dat we focussen op de oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat ontwikkeling begint bij zelfinzicht en bewust zijn.
Dat doen we o.a.  door de kwaliteiten en talenten bij de deelnemers naar boven halen.
Wij durven te zeggen dat we verstand hebben van dienstverlening en dat we als geen ander in staat zijn om de dagelijkse praktijk te vertalen in verfrissende  en motiverende trainingen & workshops. Dat blijkt overigens ook uit de bijzonder hoge waardering die we steeds weer weten te scoren. Maar oordeelt u vooral zelf.

Veel gestelde vragen begeleiding naar werk

Veel gestelde vragen trainingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de beste tips, inspiratie en uitnodigingen voor onze gratis workshops